kracht in kind logo

Wie ben ik?


Mijn naam is Milenka Brouwer. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen van 16 en 14.

Na mijn eerste studie aan de Haagse Hogeschool heb ik een aantal jaren als manager bij KPN Telecom gewerkt. Hier kwam ik er al snel achter dat werken in het bedrijfsleven niet goed bij me paste. Uiteindelijk besloot ik mijn hart te volgen en weer te gaan studeren aan de PABO om uiteindelijk zelf aan kinderen les te kunnen geven.

Na mijn afstuderen in mei 2000 ben ik direct aan de slag gegaan op een multi-culturele school in Schiedam. Daar heb ik met heel veel plezier 9 jaar als leerkracht gewerkt in verschillende groepen. In 2009 besloot ik met pijn in mijn hart te stoppen: de combinatie van werken en zorgen viel mij zwaar. Na een tijdje thuis begon het echter weer te kriebelen en wilde ik graag opnieuw met kinderen aan de slag, maar dan wel op een manier waarbij ik leerlingen echt kan helpen: namelijk door 1-op-1 les te geven.

Milenka Brouwer

Zo ontstond het idee voor KiK, praktijk voor kinderbegeleiding: een praktijk waarin kinderen na mijn hulp - op eigen kracht en met plezier en zelfvertrouwen - weer verder kunnen.

Omdat ik het belangrijk vind op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs, volg ik regelmatig nascholingen. Zo ben ik naast 'Ik leer Anders coach' ook gecertificeerd ‘ik leer leren’ trainer, en Jungle Memory- en S.M.A.R.T. coach.


Jan Bootlaan 1 - Den Haag
T: 070 317.89.89
M: 06 4842.1169